Online

Hallo Madelèn,
Vandaag een on line consult bij jou gehad. Dit is me goed bevallen. De training van het zelf masseren van acupunctuurpunten blijkt on line heel goed mogelijk. In deze tijden van fysiek afstand houden bereik je zo dat een behandeling waarin toch een zekere opbouw zit niet stil komt te liggen en dat is heel waardevol. Hartelijk dank daarvoor.  

* * * * *

Online-consult

Nu, vanwege Corona, een fysiek consult niet mogelijk is vind ik het heel fijn dat ik online contact met je kan hebben en op die manier tips en oefeningen aangereikt krijg waar ik mee verder kan. Hartelijk dank daarvoor.

* * * * *

Schouder

Graag wil ik je nog bedanken voor de behandelingen die je me gaf eind vorig jaar.
Door kennis en motivatie die je hebt overgebracht, dan wel concreet de bijzondere werking van de naalden, is mijn klacht rondom mijn schouderblad de goede kant op bewogen.
Hier en daar nog soms wat aandacht vragend, maar ik vertrouw erop dat mijn eigen herstelvermogen het verder wel op gaat lossen. En het nieuwe kussen draagt hier zeker ook aan bij.
Ik zorg nog beter dan voorheen voor mijn algehele energiehuishouding, dus dat is mooi.
* * * * *

Depri

Ik heb te lang gewacht om naar je toe te komen. Ik voel me eigenlijk al jaren een beetje depri, weet ik nu achteraf en na een paar behandelingen. Ik ben echt blij dat ik m’n eigen lach weer terug heb. Dank je wel daarvoor!!

* * * * *

Pijnlijke knie

Geweldig, maar onbegrijpelijk wat er gebeurt als je in mijn linker elleboog prikt. De pijn in mijn rechter knie gaat weg. Echt n wonder hoe dat kan 😉

* * * * *

Dupuytren

Ik ben zo blij, ik wilde je eigenlijk bellen maar dacht ik vertel het zo wel. Mijn handen zijn veel soepeler. Die nieuwe techniek van je werkt dus prima, en dat al na 1 keer. Bedankt hoor en tot dinsdag!

Groetjes Gerda.

* * * * *

Kort lontje.

Het gaat best goed met mij. Ik ben echt een stuk aardiger voor de wereld om mij heen 😉

* * * * *

Menstruatie

Heerlijk, ik heb echt veel minder pijn bij m’n menstruatie! En ik gebruik ook veel minder pijnstillers. Dank je wel 🙂 groetjes Caroline

* * * * *

Energielevel

Ik ben je erg dankbaar dat je mij de laatste tijd hebt willen helpen bij het opbouwen van mijn energielevel en bij de positieve verandering in mijn leverwaarden, en ik ben erg tevreden dat dit met acupunctuur kon worden bereikt!

* * * * *

Pijn

Prima geholpen bij Madelèn. Pijnbestrijding rond mijn schouder heeft echt goed gewerkt. Madelèn luistert goed, neemt de tijd en denkt mee!

* * * * *

Vruchtbaarheid

In 2015 ben ik bij Madelen terecht gekomen vanwege vruchtbaarheidsproblemen. We zaten al even in de molen toen we va de artsen te horen kregen dat er weinig hoop was om met eigen eicellen zwanger te worden. Op dat moment waren we nog niet toe aan eiceldonatie en wilden eerst ervoor zorgen dat we er alles uithaalden om toch zelf zwanger te raken. We stapten over op een ander hormoon en ik wilde hiernaast acupunctuur proberen omdat ik hier goede verhalen over heb gehoord. Via via kwam ik bij Madelen terecht.

Madelen is een nuchtere, rustige vrouw en weet waar ze het over heeft. Je merkt dat ze erg veel interesse en ervaring heeft met acupunctuur en weet dit goed over te brengen. Ze probeert overal een oplossing voor te vinden en denkt graag mee. Tijdens de hormoonbehandelingen in het ziekenhuis waren de bezoeken aan Madelen echt een moment van rust, weer even tot mezelf komen. Ik vond het vertrouwen bij mezelf om door te zetten in deze rollercoaster aan emoties die de vruchtbaarheidsbehandelingen met zich meebrachten. Door deze combinatie ben ik in november zwanger geraakt van het mooiste wonder dat we ons kunnen wensen en mogen we eerdaags ons kleintje in onze armen sluiten.

-Tamara

* * * * *

In balans

Ooit ben ik bij Madelèn gekomen met hoofdpijn, waar ze me goed bij geholpen heeft. Maar interessant vond ik ook dat zij me toen ook veel vroeg over andere dingen waar ik eventueel last van had. Ik zei dat ik nergens last van had, maar was vergeten dat ik al jaren maagzuurremmers slikte vanwege oprispingen en brandend maagzuur. Ik vond dat eigenlijk heel gewoon, was me er niet bewust van, het hoorde gewoon bij mij….

Nu ben ik èn zonder hoofdpijn, èn zonder maagmedicatie. Ik weet nu dat het niet zo normaal is om jarenlang te slikken. Dankzij de acupunctuur kan mijn eigen lijf het weer zelf regelen, ik ben weer in balans. Fantastisch toch?!!

* * * * *

Blaasklachten

Ik wil je voor nu bedanken voor alle zorg, ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om naar jou te gaan. Mijn angstige leven is voor het grootste gedeelte verdwenen en daarmee is ook het vertrouwen weer terug gekomen in de blaas.

Nogmaals, ik ben bij dat ik toen de stap heb genomen.

Bedankt voor alles, en wie weet spreken we elkaar in de toekomst.

-R.M

* * * * *

Hoofdpijn

Wat heerlijk om bijna nooit meer hoofdpijn te hebben, dankzij acupunctuur!!

* * * * *

Overgang

Mijn overgangsklachten zijn nagenoeg verdwenen. Ik vind het zeker de moeite waard om met dergelijke klachten een afspraak bij Madelèn te maken. Groet Sophie

* * * * *

Hooikoorts

Dankjewel Madelen,  ik ben weer heel goed door mijn hooikoortsperiode heen gekomen dit jaar.

Tot volgend jaar, dan zal ik iets eerder komen 😉

Groet, Dorien

* * * * *