Menstruatie

Heerlijk, ik heb echt veel minder pijn bij m’n menstruatie! En ik gebruik ook veel minder pijnstillers. Dank je wel 🙂 groetjes Caroline

Energielevel

Ik ben je erg dankbaar dat je mij de laatste tijd hebt willen helpen bij het opbouwen van mijn energielevel en bij de positieve verandering in mijn leverwaarden, en ik ben erg tevreden dat dit met acupunctuur kon worden bereikt!

Pijn

Prima geholpen bij Madelèn. Pijnbestrijding rond mijn schouder heeft echt goed gewerkt. Madelèn luistert goed, neemt de tijd en denkt mee!

Vruchtbaarheid

In 2015 ben ik bij Madelen terecht gekomen vanwege vruchtbaarheidsproblemen. We zaten al even in de molen toen we va de artsen te horen kregen dat er weinig hoop was om met eigen eicellen zwanger te worden. Op dat moment waren we nog niet toe aan eiceldonatie en wilden eerst ervoor zorgen dat we er alles uithaalden om toch zelf zwanger te raken. We stapten over op een ander hormoon en ik wilde hiernaast acupunctuur proberen omdat ik hier goede verhalen over heb gehoord. Via via kwam ik bij Madelen terecht.

Madelen is een nuchtere, rustige vrouw en weet waar ze het over heeft. Je merkt dat ze erg veel interesse en ervaring heeft met acupunctuur en weet dit goed over te brengen. Ze probeert overal een oplossing voor te vinden en denkt graag mee. Tijdens de hormoonbehandelingen in het ziekenhuis waren de bezoeken aan Madelen echt een moment van rust, weer even tot mezelf komen. Ik vond het vertrouwen bij mezelf om door te zetten in deze rollercoaster aan emoties die de vruchtbaarheidsbehandelingen met zich meebrachten. Door deze combinatie ben ik in november zwanger geraakt van het mooiste wonder dat we ons kunnen wensen en mogen we eerdaags ons kleintje in onze armen sluiten.

-Tamara

Hoofdpijn

Wat heerlijk om bijna nooit meer hoofdpijn te hebben, dankzij acupunctuur!!

Overgang

Mijn overgangsklachten zijn nagenoeg verdwenen. Ik vind het zeker de moeite waard om met dergelijke klachten een afspraak bij Madelèn te maken. Groet Sophie

Hooikoorts

Dankjewel Madelen,  ik ben weer heel goed door mijn hooikoortsperiode heen gekomen dit jaar.

Tot volgend jaar, dan zal ik iets eerder komen 😉

Groet, Dorien

Blaasklachten

Ik wil je voor nu bedanken voor alle zorg, ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om naar jou te gaan. Mijn angstige leven is voor het grootste gedeelte verdwenen en daarmee is ook het vertrouwen weer terug gekomen in de blaas.

Nogmaals, ik ben bij dat ik toen de stap heb genomen.

Bedankt voor alles, en wie weet spreken we elkaar in de toekomst.

-R.M